Μας ελάτε σε επαφή με
Spring Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13776282902

WhatsApp : 8613776282902

Γραμμή Παραγωγής

Το πλαστικό Haotuo έχει απολύτως ανεξάρτητο με την Ε&Α, την παραγωγή της φόρμας και την παραγωγή των πλαστικών προϊόντων. Όπως είναι γνωστός, τα προϊόντα πρώτης θέσης δεν μπορούν χωρίς τους προηγμένους εξοπλισμούς και η επιστημονική τακτική διαχείριση, δεν μπορεί ειδικά χωρίς ομαδική εργασία. Έχουμε πολλά σύνολα μηχανών εγχύσεων, φυσώντας μηχανών και εξοπλισμών επιθεώρησης, ικανότητα παραγωγής: περισσότερα από 300 εκατομμύριο φυσώντας πλαστικά μπουκάλια προϊόντων και πλαστικά βάζα (50ml-10L) το χρόνο, περισσότερα από 500 εκατομμύριο είδη πλαστικών καλυμμάτων και περισσότερα από 100 εκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια της PET.

Καλά εξοπλίζοντας τις μηχανές επιθεώρησης και την πιστοποίηση SGS και TUV, η ποιότητα όλων των προϊόντων καθοδηγείται με προσοχή και ελέγχεται κάτω από ISO9001. Συμπεριφερμένο κατά τρόπο προσγειωμένο, το πλαστικό Haotuo απονεμήθηκε επίσης ως εθνική ασφάλεια παράγοντας την τυποποιημένη ελαφριά επιχείρηση και ο χρυσός Alibaba πιστοποίησε την επιχείρηση.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

OEM / ODM

Το πλαστικό Haotuo είναι επαγγελματικός σχεδιαστής και κατασκευάζει στο πλαστικό καλλυντικό που συσκευάζει καθημερινά, για να παρέχει όλα τα είδη plactic καλυμμάτων, πλαστικά μπουκάλια, πλαστικά βάζα, πλαστικές υπηρεσίες προσχηματισμών OEM/ODM.

Αυτήν την περίοδο δουλεύουμε σκληρά για να εμπορευτούμε τα νέα προϊόντα με να προωθήσουμε την ανώτερη ποιότητά τους για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Αυτοί περιλαμβάνουν τις χώρες στην Ευρώπη (Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, κ.λπ.), τη Νότια Αμερική της Βόρειας Αμερικής (Καναδάς και ΗΠΑ) (Βραζιλία, Αργεντινή, Περού) και σε όλη την Ασία. Έχουμε τώρα πολλά είδη προϊόντων. Περισσότερο από 80% των προϊόντων μας είναι για την υπερπόντια αγορά. Η ετήσια παραγωγή μας έχει φθάσει σε 30 εκατομμύριο κομμάτια των πλαστικών τοπ καλυμμάτων κτυπήματος, 10 εκατομμύριο κομμάτια των πλαστικών μπουκαλιών, και 20 εκατομμύριο κομμάτια των πλαστικών καλλυντικών βάζων. Τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί ευρέως και έχουν γίνει αποδεκτά από τους πολύτιμους πελάτες μας, και είμαστε βέβαιοι ότι είναι αναπόφευκτο για το πλαστικό Haotuo να γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας κατασκευαστή ψεκαστήρων.

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.

Ε & Α

Suzhou Haotuo Plastic Packaging Co., Ltd.